Altijd de beste service!

Alleen een top assortiment auto’s en fietsen is niet voldoende, Dijkgraaf Uddel garandeert je daarom ook het beste advies en de beste service. We staan altijd voor je klaar, voor, tijdens en zeker ook na je aankoop.

Welkom bij Dijkgraaf Uddel

Ons bedrijf is de afgelopen jaren veranderd van een standaard autobedrijf naar een mobiliteitscentrum. Je kunt bij ons terecht voor Auto’s, Fietsen en Tanken, zoals ook in ons bedrijfslogo staat afgebeeld.

Bij Autobedrijf en Fietscity Dijkgraaf kun je terecht voor aankoop, reparatie en accessoires voor auto's en fietsen.

Bij Tamoil Dijkgraaf tankt je een hoge kwaliteit brandstof tegen scherpe prijzen. Tanken en betalen doet je snel en gemakkelijk via de betaalautomaat bij de pomp. Het tankstation is 6 dagen per week 24 uur per dag open. Op zondag is het tankstation gesloten.

Afstand is geen enkel probleem! Tijdens  onderhoud en reparatie kun je gebruik maken van onze gratis leenauto (exclusief de brandstofkosten) of een gratis leenfiets. Wel graag tijdig reserveren!

Klik op een foto voor de juiste website. U kunt naar Autobedrijf Dijkgraaf , Fietscity Dijkgraaf of Tamoil Dijkgraaf. Van harte welkom bij ons bedrijf!